VERHUUR

Bij Sitesupplies kunt u terecht voor alle soorten bouwmaterieel. Hiernaast ziet u in de navigatiekolom ons produktoverzicht.

Via de navigatiebalk ziet u bepaalde types staan. Deze zijn bijvoorbeeld te vinden via VERHUUR -> Hoogwerkers -> Telescoophoogwerkers -> Diesel(banden) –> 158TDJ.
De cijfers in het type geven aan wat de werkhoogte of het hefvermogen van een bepaald type is. In het geval van een 158TDJ betekent dit een werkhoogte van 15.8 meter.

De verdere betekenis van de letters is als volgt;
T = telescoop
K = knik
S = schaar
D = diesel
E = electro
R = 4×4
C = rups
L = verlengbaar platform
W = brede werkbak
J = jib
P = jibplus

Wilt u meer informatie over bepaalde types, deze kunt u vinden in onze e-brochure.

Kunt u datgene wat u nodig heeft niet vinden in dit overzicht, neemt u dan contact met ons op. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd datgene leveren wat u zoekt of het nu gaat om gereedschappen of artikelen voor de inrichting van de bouwplaats zoals containers, bouwhekken, schaftketen etc.

Wilt u direct contact of wilt u een prijsaanvraag doen? Wij zijn te bereiken op 06-51500455, via info@sitesupplies.nl of via ons contactformulier. Via dit contactformulier kunt u ook uw gegevens uploaden. Voor bestellingen of afmeldingen hebben we een speciaal bestelformulier. Hier is het mogelijk direct uw inkoopdocument digitaal mee te zenden voor een snelle en correcte verwerking van de financiële administratie. Houd u er rekening mee dat aan- en afmeldingen pas definitief zijn zodra u onze bevestiging heeft ontvangen.

Sitesupplies werkt tevens met social media, bezoekt u onze pagina’s en voeg deze toe als favoriet. Hierdoor kunt u interessante voordelen tegemoet zien.