Verkoop

Wilt u een hoogwerker kopen of heeft u ander materieel permanent nodig of voor een lange periode? Soms kan het interessant zijn om de goederen aan te schaffen. Hierbij kunt u denken aan hoogwerkers, rolsteigers of valgordels.  Of u nu gebruikte of nieuwe goederen wenst, ook hier kunnen wij alles voor u verzorgen. Wilt u een bepaald type hoogwerker kopen die niet vermeld staat op de website? Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen er altijd alle types hoogwerkers gezocht én gevonden worden.

Geef via ons contactformulier aan wat u zoekt of bel ons op 078-750 31 94 en wij zorgen voor een aanbieding die het beste is afgestemd op uw wensen en situatie.

Wilt u dat Sitesupplies bemiddelt of de verkoop van u machine in beheer neemt? Voor een ‘fixed rate’ van 5% van de transactiesom (met een minimum van € 500,= excl. BTW) zorgen we ervoor dat de machine zo snel mogelijk van eigenaar wisselt. Door deze constructie kunt u er zeker van zijn dat de hoogst mogelijke prijs als doel wordt gesteld.

Wenst u de verkoop zelf te verzorgen maar wilt u wel graag gebruik maken van onze website? Voor een vast bedrag van (€ 39,= excl BTW per machine) kunt u de machine op de Sitesupplies website aanbieden zolang dat nodig mocht zijn. Uw machine wordt dan tevens meegenomen in de social media voor een beter bereik onder uw doelgroep.

Het enige wat u hoeft te doen is video- of fotobestanden te zenden alsmede de verkoop- en technische gegevens en uw machine kan binnen 24 uur online staan tegen minimale kosten.

Meer info? Vul ons contactformulier in of bel ons op 06-51 500 455.

Wilt u een hoogwerker kopen? Ga dan eerst naar Sitesupplies of kijk ook eens op onze pagina http://hoogwerkers-kopen.nl/!

——————————————————————————————————————————————————